Duvar Delikleri Nasıl Kapatılır?

Orta ve büyük ebatlı alçı ve alçıpan deliklerin tamir edilmesi düşünebileceğiniz kadar zor değildir. İşte, duvar deliklerini kapatma yöntemi…

07.01.2020-11:34 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-11:31)

Fiberglas ve delikli alüminyumdan yapılan duvar ve tavan tamir yamaları, işi yalnızca birkaç basit adımda tamamlamaya destek olan harika çözümlerdir. Yapımı ve kullanımı gerçekten oldukça basit.

MALZEMELER

1 paket duvar ve tavan düzeltme yamaları (yamanın duvar tipi için olduğunu doğrulayın – tüm markalar hem alçıpan hem sıva içindir)
Alçı
Su bazlı astar
Araçlar
Ortak bıçak
Zımpara taşı (120-150 kum)
Boya fırçası veya rulo

NASIL YAPILIR?

Bütün gevşek pislikleri delikten çıkararak başlayın. Sarkan alçı parçalarını ya da tırtıklı alçıpan parçalarını bölün. Astarı yamadan çıkarın. Yamayı deliği ortalayacak biçimde üzerine yerleştirin ve yapıştırın. Yamanın üstünü alçı sürerek örtün. Sonrasında kuruması için bekleyin. Kuruyan alçının üstüne ve kenarlarına yavaşça 120-150 kum zımpara kağıdı ile zımparalayın, ardından ikinci kat bir alçıyı uygulayın. İkinci kat kuruduktan sonra yeniden zımpara yapın. Bu işlemin yalnızca iki-belki de üç kat yapılması gerekebilir. Son şekilde su bazlı astar ile boyayın ve duvarı yapmadan evvel kurumaya bırakın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal