Duşa kabin Cam Temizliği

Cam temizliği biz bayanlar için her zaman zordur. Hele birde duşa kabin camı tam bir kâbus haline dönüşebilir. Kabusa dönüşmemesi açısından düzenli olarak temizlemek çok önemlidir.

13.04.2020-12:56 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-12:53) Duşa kabin Cam Temizliği

Duşa kabin Cam Temizliği

Cam temizliği biz bayanlar için her zaman zordur. Hele birde duşa kabin camı tam bir kâbus haline dönüşebilir. Kabusa dönüşmemesi açısından düzenli olarak temizlemek çok önemlidir. Her duş aldığınızda mutlaka duru su ile durulamalı ve kuru yumuşak bir bez ile kurulamalısınız. Tavsiyemiz bu işlemden sonra duşa kabininizin camlarını bir süre açık bırakmanız

Eğer duşa kabininizin camlarında su lekeleri oluşmuş ise doğal yöntemler ile bu lekeleri çıkartmak ve camlarınızı parlatmak mümkün. Bunun için ihtiyacınız olan sadece beyaz sirke ve karbonat. Sirke ile karbonatı karıştırıp camlara püskürtün 15-20 dakika beklettikten sonra bir güzel durulayın ve kurulayın. Dikkat etmeniz gereken tek şey durulama esnasında tortu bırakmamak.

Camlarınızın parlak olması için bir başka yöntem de bulaşık deterjanı kullanmaktır. En masum kimyasallar arasında yer alan bulaşık deterjanını, sünger yardımı ile camlarınızı yıkayıp duruladıktan sonra kuruladığınızda camların temizliği ve parlaklığı içinizi rahatlatacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal