06.11.2023-16:20 (Son Güncelleme:06.11.2023-16:20)


1

Dünyanın en uzun ve ağır sürüngenleri arasında yer alan dev pitonların neden olduğu kan donduran ölümler ülkede büyük bir panik yaratmış durumda.



2

Kendisinden uzun süredir haber alınamayan 56 yaşındaki zavallı kadın, dev pitonun midesinden çıktı.



3

Endonezya'da gerçekleşen bu korkunç olay deyim yerindeyse kan dondurdu. Dev piton, 56 yaşındaki yaşlı kadını resmen diri diri yedi.



4

ViralPress adlı haber sitesinde yer alan habere göre; zavallı kadından günlerce haber alamayan komşuları, arama çalışmalarına başladı.



5

Uzun süren arama çalışmalarında da kadına ulaşamayan komşuları, ormanda dev bir piton yılanına denk geldi.



6

Pitonun midesinin şişkinliği dikkatini çeken komşular. Yaşlı kadının piton tarafından diri diri yutulma ihtimalini düşünen komşuları dev yılanın midesini yardı ve korkunç bir manzarayla karşı karşıya kaldı.



7

Piton, zavallı kadını resmen tek lokmada yutmuştu.



8

Terjun Gajah köyünün başkanı Anto, kan donduran olaya ilişkin yaptığı açıklamada, herkesin büyük bir şaşkınlık içinde olduğunu belirterek, günlerdir aradıkları kadının yılanın midesinden çıktığını duyurdu. Piton'un zavallı kadını (Jahra) önce ısırmış ve sonra onu yutmadan etrafını sarmış olabileceğini belirten Anto, bu bahsedilen olayın yaşanmasının en az iki saat sürmüş olacağının altını çizdi.



9

Endonezya'da bu tür korkunç olaylar ilk kez yaşanmıyor. Bundan önce de ülkeden "dev piton" vakaları dünya basınına yansımıştı. Hatta geçtiğimiz aylarda Endonezya'nın ücra bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki zavallı genç çiftçi Akbar Salubiro'nun cansız bedeni de dev bir pitonun midesinde bulunmuştu. Bu dehşet verici olay da uzun bir süre ülke gündeminden düşmemişti. Bu kan donduran olay ise şöyle gelişmişti:



10

25 yaşındaki genç çiftçi ailesi tarafından her yerde aranmıştı ancak bulunamamıştı. Bunun üzerine harekete geçen endişeli ailesi yetkililere haber vermişti ve çocuklarının kayıp olduğunu bildirmişti. Uzun süren arama çalışmaların ardından genç çiftçinin cansız bedeni, hemen evlerinin arkasında bulunan bahçede görülen 7 metrelik dev pitonun midesinden çıkmıştı.



11

Bir önceki olayda olduğu gibi yılanın midesinin şişkinliğinden şüphelenerek durumu fark eden yetkililer, pitonun midesini yarmıştı. 25 yaşındaki Akbar Salubiro'nun cansız bedeni ile karşılaşmıştılar. Ekiplerin uzun süren çalışması sonucu genç çiftçinin tarlasına giderken 7 metrelik dev yılanın saldırısına uğradığı ve tek lokmada yutulduğu anlaşılmıştı.



12

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR