Dünyanın Sayılı Zengin İş İnsanlarından Jeff Bezos’un Mega Yatı İçin Tarihi Köprüyü Sökecekler

Dünyanın sayılı zengin iş insanlarından biri olan Jeff Bezos’un mega yatı için Hollanda’nın tarihi bir köprüsünü sökülecek olması kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü.

03.02.2022-16:07 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-16:07) Dünyanın Sayılı Zengin İş İnsanlarından Jeff Bezos’un Mega Yatı İçin Tarihi Köprüyü Sökecekler

Amazon’un kurucusu ve dünyanın sayılı zengin iş insanlarından Jeff Bezos, pandemi döneminde çok sayıda insanların internet üzerinden alışveriş yapmasıyla kişisel servetini ikiye katladığı kaydedildi. İş insanı Jeff Bezos’un kendine inşa ettirdiği mega yatı için Hollanda’nın tarihi bir köprüsünü sökecek olması da çok konuşuldu. 


BEZOS'UN MEGA YATI TARİHİ KÖPRÜ SÖKÜLECEK

Uzmanlar, popülerlik artıkça insanların kendileri için özel yatlar yaptığını söylüyor. Devasa yatı ile dünya basının gündeminden düşmeyen Amazon’un kurucusu ve dünyanın sayılı zengin iş insanlarından Jeff Bezos’un yatı için Hollanda’nın tarihi bir köprüsü sökülecek. 

MEGA YATIN MALİYETİ 500 MİLYON DOLAR CİVARINDA

Hollanda'da Oceano adlı şirket tarafından yapılan dünyanın sayılı zengin iş insanlarından biri olan Jeff Bezos’un mega yatın 137 metre uzunluğunda ve maliyeti de 500 milyon dolar civarında olduğu ifade edildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal