Dünyanın sayılı teknoloji festivallerinden: TEKNOFEST 2024 ne zaman ve hangi şehirde yapılacak?

Binlerce teknoloji tutkununu bir araya getiren, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük teknoloji festivallerinden birisi olan TEKNOFEST’in bu yıl hangi şehirde ve tarihte gerçekleşeceği sorusu merak ediliyor. Peki TEKNOFEST 2024 ne zaman ve hangi şehirde yapılacak? İşte detaylar…

19.04.2024-17:18 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-17:18)

TEKNOFEST’e katılmak isteyen binlerce vatandaş, festivalin bu yıl hangi şehirde ve ne zaman yapılacağı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Şubat ayında başvurularının tamamlandığı TEKNOFEST 2024’ün ne zaman ve hangi şehir olacağını bilmek isteyenler arama motorlarından araştırmalara başladı. Peki TEKNOFEST 2024 ne zaman ve hangi şehirde yapılacak?

TEKNOFEST 2024 ne zaman ve hangi şehirde yapılacak?

2024 yılında Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest, Adana'da gerçekleşecek. Bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Teknofest, Adana'da milyonlarca teknoloji meraklısını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Teknofest 2024'ün düzenleneceği tarihle ilgili çalışmalar başladı ve bu yılın Eylül ayında geçtiğimiz yıllardaki gibi gerçekleşmesi bekleniyor.

Dünyanın sayılı teknoloji festivallerinden: TEKNOFEST 2024 ne zaman ve hangi şehirde yapılacak?

"TEKNOFEST ile Gelecek Sensin" sloganıyla düzenlenen festivalde, prestijli yarışmalarda başarılı olan teknoloji meraklılarına 30 milyon TL'nin üzerinde ödül ve 55 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal