27.04.2022-10:25 (Son Güncelleme:27.04.2022-14:38)


1

Tom ve Judy Love

Tom ve Judy Love

Tom ve Judy Love, Amerika Birleşik Devletleri'nde 41 eyalette var olan 470 kamyon durağı ve marketten oluşan Love's Travel Stops ve Country Stores şirketinin sahibi.



2

Stewart Resnick ve Lynda Rae Resnick

Stewart Resnick ve Lynda Rae Resnick

Stewart Resnick 1986'da Franklin Mint'i satın aldı ve 2006'da sattı. 1979'dan beri, Wonderful Company'nin başkanı ve başkanı olarak görev yaptı. Karısı Lynda Rae Resnick ise, Amerikalı bir milyarder girişimci ve iş kadınıdır. Resnick, iş ortağı olan Stewart Resnick ile dünya evine girdi. Çiftin wonderful co. isimli şirketi var ve aynı zamanda hayırseverlik alanında ön planda yer alıyorlar.



3

Diane Von Fürstenberg

Diane Von Fürstenberg

Diane Von Fürstenberg, Belçikalı bir moda tasarımcısı. Prens Egon Von Fürstenberg'in karısı olarak Alman prensin evinde evlendiğinde ilk öne çıktı. 1973'te ayrılmaları ve 1983'te boşanmaları sonrası aile adını kullanmaya devam etti.



4

Andrew Cherng

Andrew Cherng

Andrew Cherng, Çin doğumlu bir amerikan milyarder restorancısıdır. California, Rosemead'de Var Lan Panda Restaurant Group'un kurucusu ve başkanı.



5

Eren Özmen ve Fatih Özmen

Eren Özmen ve Fatih Özmen

Eren Özmen, Sierra Nevada Corporation'ın başkanıdır ve kocası Fatih Özmen, CEO'sudur. Çift Sierra Nevada Corporation tek sahipleridir.



6

Ayrıca çift uzay rekabeti alanında Elon Musk'ı sollama ihtimali olan birisi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr