Dünyanın En Pahalı Noel Kazağı! 30 Bin Siterline Satışa Çıkarılıyor

İngiltere’de tamamı elmas, altın ve Swarovski taşlarıyla kaplanmış dünyanın en pahalı Noel kazağı 30 bin sterline satışa çıktı. Kazağın yapımı yaklaşık 127 bin TL’ye mal oldu.

06.12.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-16:57) Dünyanın En Pahalı Noel Kazağı! 30 Bin Siterline Satışa Çıkarılıyor

Londra’da yaşayan 33 yaşındaki sanatçı Aidan Liban, altı aydan fazla sürede yaptığı kazağın yapımı bitti. Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) için fon toplamak amacıyla yapılan kazak, yaklaşık 127 bin TL’ye mal oldu. Noel kazağı, elmas kaplı gümüş yıldızlarla süslenmiş bir ren geyiği tasarımına, 24 ayar altın işlemeye, İtalyan ipek astarına sahip olması ile ön plana çıkıyor. Bununla birlikte kazağın üzerinde binlerce Swarovski kristali yer alıyor.

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

33 yaşındaki sanatçı Aidan Liban, el işlemeleri ile yaptığı proje için 3 bin saatini verdi. Ünlü stilist Liban, keni elleriyle yapmış olduğu kazağı 30 bin sterline satmayı umduklarını dile getirerek ‘Bir hayalim vardı ve onu gerçekleştirdim’ dedi. Aidan, ‘Muhteşem ve göz alıcı bir şey yaratmak istedim ve bunu yaptım.’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal