Dünyaca ünlü yıldızdan takdir edilen davranış: Konserinin tüm gelirini depremzedelere verecek

Alice Cooper ve Joe Perry ile beraber Hollywood Vampires adlı bir müzik grubunun üyesi olan dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, 10 Haziran’da İstanbul’da düzenleyeceği konserin tüm gelirlerini Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlara bağışlayacağını duyurdu.

01.06.2023-17:23 - (Son Güncelleme: 01.06.2023-17:23)

İstanbul’daki Life Park’ta 10 Haziran 2023 tarihinde hayranlarıyla buluşacak olan Hollywood Vampires grubunun üyeleri bir video mesaj yayınlayarak, düzenleyecekleri konserin tüm gelirlerinin 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde zarar gören afetzedelere bağışlanacağını açıkladı. Hollywood Vampires grubunun üyeleri arasında dünyaca ünlü film yıldızı Johnny Depp de yer alıyor. 

Konserinin tüm gelirini depremzedelere verecek

Grup üyelerinden Alice Cooper ve Joe Perry, "10 Haziran'da İstanbul Life Park'a geliyoruz. Aynı zamanda birçok masum insanın hayatına mal olan yıkıcı depremlerin etkisini bir nebze olsun azaltmak ve ihtiyaç duyulan yardımın toplanmasına katkıda bulunmak için 10 Haziran akşamı İstanbul’da vereceğimiz konserin tüm gelirini DEC (Disasters Emergecy Commitee / Afet Acil Durum Komitesi) deprem yardım fonuna bağışladık" ifadelerini kullandı.

Hollywood Vampires

Depreme ilk müdahale edenler arasında yer aldı

Tıbbi bakım, barınak, yiyecek, su, battaniye ve ısıtma dahil olmak üzere acil yardım sağlayan ilk müdahale ekipleri arasında yer alan DEC'in, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında başlattığı bağış kampanyası halen sürüyor.

2015 yılında çıkardıkları ilk albüm ile Billboard 200 listesinde ilk 50 arasına giren grup, 'Hollywood Vampires Live Tour'un İstanbul ayağında sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor. Grubun 'Heroes', 'Who’s Laughing Now', 'Whole Lotta Love', 'My Dead Drunk Friends' gibi en sevilen hitlerini seslendireceği gece, Ogün Sanlısoy’un performansı ile başlayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal