12.03.2024-14:37 (Son Güncelleme:12.03.2024-14:37)


1

Son olarak Los Angeles'ta sahneye çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın konser esnasında tekerlekli sandalyedeki hayranıyla diyaloğu sosyal medyayı birbirine kattı



2

Hayranına "Neden oturuyorsun?" diyerek seslenen Madonna, özür dilemesine karşın linç edilmekten kaçamadı.



3

Dünyanın en çok tanınan ve sevilen sanatçılarından biri olarak bilinen "Pop'un Kraliçesi" Madonna, şu sıralar dünya turnesi kapsamında hayranlarıyla buluşuyor.



4

Son olarak Los Angeles'ta sahne alan ünlü sanatçı, yaptığı bir hata nedeniyle hayranlarından da tepki çekti.



5

Los Angeles konseri esnasında bir kişinin oturduğunu gören Madonna, hayranına "Ne yapıyorsun orada oturarak? Neden oturuyorsun?" diyerek bağırdı.



6

Hayranın kalkması için ısrarcı bir tavır sergileyen ünlü şarkıcı, sahnenin kenarına gittiğindeyse oturan hayranının tekerlikli sandalyede olduğunu anladı.



7

"Ah tamam. Bunun için üzgünüm. Burada olduğunuza sevindim" diyerek açıklama yapmak isteyen Madonna'nın o anları sosyal medyada viral oldu ve TikTok'ta 2,4 milyon kez izlenme rekoru kırdı. Özür dilese de hayranları eleştirilerin odak noktası haline gelen Madonna'nın bu davranışına "Tekerlekli sandalye kullanmasa da insanlar oturarak konser seyredebilir", "O seyircinin bilet alarak sana gelmesine minnettar olmalısın" gibi yorumlar yaparak sitem etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr