Yunanistan FETÖ'cüyü Serbest Bıraktı

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün sonrasında Yunanistan'a kaçan FETÖ’cü askerlerden Süleyman Özkaynakçı serbest bırakıldı.

26.04.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-15:44) Yunanistan FETÖ'cüyü Serbest Bıraktı

Yunanistan'da Danıştay, 15 Temmuz’dan bir gün sonra askeri helikopterle Dedeağaç’a kaçan FETÖ’cü 8 askerden eski yüzbaşı Süleyman Özkaynakçı’nın sıkı gözetim altında tutmak şartı ile tekrar serbest bırakılmasını kararlaştırdı.

EV HAPSİ

Yunanistan, FETÖ’nün darbe teşebbüsünün bir gün sonra Dedeağaç’a kaçan 8 darbeci askerden Süleyman Özkaynakçı’yı 2. kez serbest bıraktı. Karara göre Süleyman Özkaynakçı sıkı denetim altında tutulacak ve her gün karakola götürülerek imza atacak.

TÜRKİYE’NİN TAVRI

Yunanistan’ın FETÖ’cüleri koruması aşikar bir görünüm aldı. Yunanistan FETÖ’cülerin bir sığınağı ve kaçak evine dönüşmüş durumda. Türk-Yunan ilişkilerine zarar veren bu tür girişimlerden kaçınılmalı. Türk yöneticilerin tepkisini çeken son yaşananlar, sert eleştirilere sebep oldu. AB Bakanı Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan’ın FETÖ hamiliği yapmasını şiddetle eleştirmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal