Venezuela Savunma Bakanı Lopez'den Trump'a: Biz Satılık Paralı Asker Değiliz!

Venezuela Savunma Bakanı Lopez yaptığı açıklamada Venezuela ordusunu tehdit eden Trump'a cevap vererek "Yabancı bir hükümetten asla emir almayacağız. En yüksek teklifi verene satılan paralı askerler değiliz." dedi.

19.02.2019-22:29 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-22:19) Venezuela Savunma Bakanı Lopez'den Trump'a: Biz Satılık Paralı Asker Değiliz!

Venezuela Savunma Bakanı Vladimir Padrino Lopez, ABD'nin "kukla" bir yönetim kurmak için "cesetlerini çiğnemesi gerektiğini" söyledi.

"KENDİ DEVLET BAŞKANIMIZ VAR"

Lopez, Venezuela'daki televizyonlardan ortak olarak canlı yayınlanan konuşmasında, muhalefeti desteklemesi için orduyu tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'a cevap verdi. Lopez, yaptığı konuşmada, "Kendi devlet başkanımız ve genelkurmay başkanımız var. Adı da Nicolas Maduro Moros. Başından beri anti-emperyalist olan" Venezuela ordusu Bolivarcı Ulusal Silahlı Kuvvetlerinin (FANB) "şantaj ve tehditlerle manipüle edilemeyeceğini" ifade etti.

"SATILIK ASKER DEĞİLİZ!"

Anayasa ve yasaların dışına çıkmayacaklarını ve Maduro'ya kayıtsız şartsız bağlı kalmaya devam edeceklerini vurgulayan Lopez, "Bizi tanımlayan bir şey varsa o da onurdur. Ulusal onur bayrağını taşıyoruz. Eğer bizi cezalandırmak istiyorlarsa yaptırım uygulayabilirler." değerlendirmesini yaptı. Lopez, "Yabancı bir hükümetten asla emir almayacaklarının" altını çizerek, "En yüksek teklifi verene satılan paralı askerler değiliz." ifadesini kullandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal