Venezuela Devlet Başkanı Maduro İmza Kampanyası Başlatıyor

Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, 6 Şubat'tan itibaren ABD'ye gönderilmek üzere, "Barış için askeri müdahaleye karşı" başlıklı bir imza kampanyası başlatacaklarını söyledi.

04.02.2019-20:05 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-19:54) Venezuela Devlet Başkanı Maduro İmza Kampanyası Başlatıyor

Venezuela'da her yıl 4 Şubat'ta kutlanan Ulusal Onur Günü bu yılda büyük coşku ile kutlandı. Kutlamalarda konuşan Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, 6 Şubat'tan itibaren ABD'ye gönderilmek üzere, "Barış için askeri müdahaleye karşı" başlıklı bir imza kampanyası başlatacaklarını açıkladı.

Maduro, imza kampanyasının herkese açık olduğunu dile getirerek, kampanyanın ülkenin her şehrinde bulunan Bolivar meydanlarında düzenleneceğini ifade etti. Burada Venezuela'ya yönelik müdahaleye karşı imza toplanacağını belirten Nicolas Maduro, daha sonra toplanan imzaların ABD Devlet Başkanlığı Sarayına (Beyaz Saray) gönderileceğini de açıkladı.

YEMİN ETTİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dik dur, arkandayız." mesajı verdiği Maduro, Venezuela'yı canı pahasına koruma yemini ederek, "Her zaman onur ve bağımsızlık hedeflerine bağlı olacağıma, tehdit altındaki vatanımızı canım pahasına koruyacağıma ve halkın zaferiyle barışı getireceğime yemin ederim." diye konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal