Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, BBC'ye Açtığı Davayı Kazandı

İngiltere merkezli haber kanalı BBC’ye açtığı tazminat davasını kazanan Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, “Hesabıma düşen ödemeyi, son kuruşuna kadar yardım fonlarına bağışlayacağım” ifadelerini kullandı.

17.04.2019-23:28 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-23:21) Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, BBC'ye Açtığı Davayı Kazandı

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, ABD Başkanı Donald Trump ile gerçekleştirdiği resmi görüşme için para ödediği iddiasında bulunan Londra merkezli televizyon kanalı BBC'ye 50 bin dolar istemiyle tazminat davası açmıştı. Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, BBC’ye açtığı davayı kazandığını duyurdu.

"BBC'Yİ UKRAYNA'YI AŞAĞILADIĞI İÇİN MAHKEMEYE VERDİM"

Poroşenko açıklamasında, “BBC’yi Ukrayna’yı aşağıladığı için mahkemeye verdim. ABD Başkanı Trump’la görüşebilmek için benim belli bir miktar para ödediğimi iddia ettiler. Bu iddialar üzerine Beyaz Saray’ı aradım ve malum haber kanalını mahkemeye vereceğimi ifade ettim. Bu asılsız iddialara önem vermememi söylediler ama ben yine de mahkemeye verdim ve kazandım. Hesabıma düşen ödemeyi, son kuruşuna kadar yardım fonlarına bağışlayacağım” ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal