Terör Örgütü Ekiyor ABD Korumacılığını Yapıyor!

Terör örgütünün Suriye’de ektiği zehir tarlalarının korumasını ABD üstlendi. PKK'nın zorla ele geçirip uyuşturucu tarımı yaptığı arazileri, ABD üslerine yakın mevkilerde bulunuyor. Kimsenin yakınına alınmadığı bölgelerde ABD zırhlıları devriye geziyor.

04.10.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-13:05) Terör Örgütü Ekiyor ABD Korumacılığını Yapıyor!

Hain terör örgütü PKK'nın Suriye'de hakimlik sürdürdüğü yerlerde onbinlerce dönüm araziyi uyuşturucu tarlalarına çevirdi. PKK'nın Rakka, Haseke ve Deyrizor'da arazilerini ele geçirip zehir ektiği tarlalar hakkında bölge halkı basın muhabirlerine anlattı. PKK'nın ele geçirdiği yerlerdeki zehir tezgahı ve uyuşturucu trafiği hakkında açıklamalarda bulunan arazi sahipleri, önemli bilgiler verdi.


ÖRGÜTE KATMAK İÇİN KULLANIYORLAR

Rakka'da 120 hektar arazisi PKK-ABD ittifakı tarafından ele geçirilen Enver Rüşdi, tüm işgal yerlerinde uyuşturucunun satılıp içilmesinin özel bir proje amacında teşvik edildiğini anlattı. Rakka, Tel Abyat, Haseke ve Deyrizor'da market, kırtasiye ve eczanelerde dahi uyuşturucu satışının olduğunu, PKK’nın uyuşturucuyu örgüte militan almak için kullandığını ifade eden Rüşdi, “Gençler önce bağımlı hale getiriliyor, sonra da PKK saflarına katılıyor” şeklinde konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal