Tayland'daki Toplu Katliamın Yaşandığı Noktaya İnsanlar Çiçek Bırakıyor

Tayland'ın kuzeydoğusunda bulunan Terminal 21 adlı alışveriş merkezinde Pazartesi günü bir askerin gerçekleştirdiği saldırıda en az 29 kişi hayatını kaybetti. İnsanlar olayın yaşandığı yere çiçekler ve notlar bıraktı.

10.02.2020-12:16 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-15:26) Tayland'daki Toplu Katliamın Yaşandığı Noktaya İnsanlar Çiçek Bırakıyor

Bazı insanlar hayatını kaybedenlerin anısına çelenkler bırakırken, askerler, alışveriş merkezinde çalışanlar ve gönüllüler ise Nakhon Ratchasima kentinde bulunan alışveriş merkezinin önündeki kan izlerini temizledi.

Alışveriş merkezi yakınlarında yaşayan Thanaphorn Tongweraprasert (29) "Hayatını kaybedenlerle herhangi bir bağım bulunmasa da buradan geçerken yaşananlar konusunda kendimi kötü hissediyorum." dedi.

Budist rahipler Pazar gecesi yapılan mum ışığı ayininde rehberlik ederken, saldırıda hayatını kaybedenlerin anısına kentteki dört noktaya çiçekler bırakıldı.

Hafta sonu meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenlerin çoğu, ordu üssünden çaldığı silahlarla gece kuşatmasına çıkan bir askerin Pazar günü güvenlik güçlerince öldürülmeden önceki son durağı olan alışveriş merkezinde bulunuyordu.

Toplamda en az 29 kişi hayatını kaybederken, 57 kişi yaralandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal