Suudİ Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nişanlısı Hatice Cengiz ABD'ye Gidiyor

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, New York Times’a yazdığı yazıda ABD Başkanı Trump’ın davetini kabul ederek ABD'ye gidebileceğini ifade etti.

15.10.2018-08:05 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-08:06) Suudİ Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Nişanlısı Hatice Cengiz ABD'ye Gidiyor
Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, New York Times’a yazdığı yazıda ABD Başkanı Trump’ın davetini kabul ederek ABD'ye gidebileceğini ifade etti. Geçtiğimiz haftalrdan aniden ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayında kilit isim olan Hatice Cengiz’in ABD’de alıkonulması ya da Türkiye aleyhine bir süreçte kullanılmasınden endişe ediliyor.

Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, ABD'nin New York Times gazetesine yazdığı makalede, "Cemal'i kaybettiysek sadece kınamak yetmez. Onu bizden alanlar siyasi konumlarına bakılmaksızın hukuki çerçevede cezalandırılmalıdır" dedi. Gazeteci Suudi Kaşıkçı'nın kaybolduğunun ortaya çıkmasından sonra ABD başkanı Trump tarafından apartopar Beyaz Saray'a çağrılan Hatice Cengiz, makalesinde bu daveti kabul edeceğini ifade etti.

"Eğer o gün Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda neler olduğunu ortaya çıkarmak için harcanan çabalara gerçekten katkı sağlarsa, davetini kabul etmeyi düşünürüm" diye yazan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in ABD'de alıkonulması ve Türkiye'ye karşı kullanılmasından endişe ediliyor. Bakalım ilerleyen zamanda süreç nasıl devam edecek.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal