Sri Lanka Polisi Patlamaları Gerçekleştiren DAEŞ Bağlantılı Failin Öldüğünü Açıkladı

Sri Lanka'daki kilise ve otelleri hedef alan ölümcül saldırıyı gerçekleştiren şahsın söz konusu patlamalarda öldüğü bildirildi.

26.04.2019-13:51 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-13:44) Sri Lanka Polisi Patlamaları Gerçekleştiren DAEŞ Bağlantılı Failin Öldüğünü Açıkladı

Sri Lanka polisi, kilise ve otelleri hedef alan ölümcül saldırıyı gerçekleştiren DAEŞ bağlantılı Zahran Haşim'inin söz konusu patlamalarda öldüğünü açıkladı.

Polis, “Sri Lanka'daki bombalamaları koordine eden Jamaat el-Tawhid el-Watania'nın liderinin, Shangri-La Oteli'ndeki patlamada öldüğü tespit edildi.” dedi.

SRİ LANKA'DA TERÖR SALDIRISI

Sri Lanka'da dün Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayinlerinin gerçekleştiği Kochchikade şehrindeki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar düzenlenmişti.

Bu saldırılardan sonra başkent Kolombo'nun banliyöleri Dehiwala'daki konukevi civarında ve Dematogoda da üst geçit yakınında patlamalar meydana geldi.

Sri Lanka makamları saldırılarda 290 kişinin öldüğünü, 500'den fazla kişinin ise yaralandığını belirtti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal