Rusya'dan Türkiye'nin Havacılık Fuarına Büyük Övgü

Rosoboronexport Başkanı Miheyev, Türkiye'nin havacılık fuarı Eurasia Airshow’un iyi bir geleceği olduğunu, fuarın daimi katılımcısı olmak için hazır bulunduklarını söyledi.

25.04.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-12:28) Rusya'dan Türkiye'nin Havacılık Fuarına Büyük Övgü

Rusya devlet savunma sanayi şirketi Rosoboronexport Başkanı Aleksandr Miheyev, Türkiye'nin ilk havacılık fuarı olan Eurasia Airshow’un için iyi bir geleceği olduğunu vurgulayarak, “Bu fuarın her yıl daimi katılımcısı olmaya hazırız’’ şeklinde konuştu.

Rosoboronexport tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında görüşlerine yer verilen Miheyev, Eurasia Airshow 2018’e dahil olmak için Türkiye Savunma Bakanlığı tarafından iletilen daveti büyük bir mutluluk ile kabul ettiklerini belirtti.

Türkiye’nin başta havacılık olmak üzere askeri ürünler açısından dünyanın en büyük gelişen pazarlardan biri olduğuna ifade eden Başkan Miheyev, “Türkiye, Asya ile Avrupa arasında ticari bir köprü gibi ve bu bizim ihracat ağımızı genişletmek için büyük bir elzem taşıyor’’ şeklinde konuştu.

Eurasia Airshow’un da bu noktada parlak bir geleceğe sahip olduğunu ifade eden Başkan Miheyev, “Bu fuarın her sene düzenli katılımcısı olmaya hazırız’’ açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanlığı liderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow, bugün Antalya Havalimanı'nda ziyaretçilere kapılarını açtı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal