Rusya'dan Huawei Tutuklamasına Sert Eleştiri

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Huawei teknoloji markasının sahibinin kızı ve şirketin Mali İşler Direktörü Mıng Vancou'nun tutuklanmasıyla alakalı, "Bu süper güç olan bir ülkenin, kimsenin anlamadığı kibirli politikasıdır." yorumunu yaptı.

07.12.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-16:49) Rusya'dan Huawei Tutuklamasına Sert Eleştiri

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Huawei teknoloji markasının sahibinin kızı ve şirketin Mali İşler Direktörü Mıng Vancou'nun tutuklanmasıyla alakalı, "Bu süper güç olan bir ülkenin, kimsenin anlamadığı kibirli politikasıdır." yorumunu yaptı. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin sahibinin kızı ve şirketin Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou'nun Kanada'da tutuklanmasını eleştirerek, "Bu süper güç olan bir ülkenin, kimsenin anlamadığı kibirli politikasıdır." dedi.

Lavrov, İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) toplantısının sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Huawei'nin sahibinin kızı ve şirketin CFO'su Mıng Vancou'nun, ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarını göz ardı etmesi suçlamasıyla Kanada’da gözaltına alınmasını yorumlayan Lavrov, "Bence bu, çoğu normal ülkenin ve insanın reddettiği bir politikanın yeni bir örneğidir." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal