Rusya'dan ABD'yi Çıldırtacak Türkiye Açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye ile olan ilişkileri hakkında açıklamalar yaptı. Putin, "Türkiye ile ilişkilerimiz hem derinleşiyor hem de yeni içeriklerle zenginleşiyor" dedi.

24.08.2018-18:47 - (Son Güncelleme: 24.08.2018-18:39) Rusya'dan ABD'yi Çıldırtacak Türkiye Açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan ile bir araya geldi.

Putin, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Kremlin'in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev'in de dahil olduğu görüşmenin medyaya açık kısmında açıklamalar yaptı.

"TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİMİZ HEM DERİNLEŞİYOR HEM DE ZENGİNLEŞİYOR"

Putin gerçekleştirdiği açıklamada "Türkiye ile ilişkilerimiz hem derinleşiyor hem de yeni içeriklerle zenginleşiyor. İş birliğimiz bölgesel ve ekonomik meselelerde iyileşiyor." dedi.

SURİYE MESELESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Putin, bölgesel prolmlemlerle alakalı konuların çözümü ve Suriye sorunu gibi yüksek değere sahip problemlerin çözümü hususundaki iş birliğine dikkat çekti.

Putin sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Başta İran olmak üzere diğer alakalı devletlerin katılımıyla Rusya ve Türkiye'nin sarf ettiği uğraşlar ve BM, Avrupalı devletler, ABD ile işbirliğimiz sayesinde Suriye sorununun çözümünde önemli bir ilerleme sağlandı."

ÇAVUŞOĞLU: ERDOĞAN, SİZİ TÜRKİYE'DE BALIKÇI RESTORANINA GÖTÜRMEK İSTİYOR

Bu arada Bakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını Rus lidere söyledi.

Çavuşoğlu, "Erdoğan sizi Türkiye'ye davet ediyor. Balıkçı restoranına girme hususunda anlaşmanız var." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağ kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal