Rusya'da Okula Silahla Gelen Öğrenci Gözaltına Alındı

Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da okula havalı tabanca ve bıçakla gelen onuncu sınıf öğrencisi gözaltına alındı.

13.05.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-15:17)

Tataristan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kazan’da okuluna havalı tabanca ve bıçakla gelen onuncu sınıf öğrencisinin gözaltına alındığı açıklandı.

Kurumun aktardığı bilgiye göre bu sabah Kazan’daki 7 no.lu lise öğrencilerinden birinin ebeveynleri polisi arayarak, silahlı bir gencin sınıf arkadaşlarını rehin aldığını haber verdi.

Yapılan ihbar üzerine olay yeri soruşturma ekibi, polis devriye ekipleri, emniyet müdürü ve acil olaylardan sorumlu yardımcısı olayın yaşandığı okula geldi. 17 yaşındaki genç olay yerine gelen yetkililer tarafından gözaltına alındı.

ÖĞRENCİ HERHANGİ BİR TALEPTE BULUNMADI

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Öğrenildiği üzere lise öğrencisi dersin başladığı esnada Rusça dil dersinin verildiği sınıfa girdi ve öğretmen masasına oturarak, bir havalı tabanca ve mutfak bıçağı çıkardı. Herhangi bir talepte bulunmadı” ifadelerine aktarıldı.

ŞÜPHELİ ÖĞRENCİNİN SORGUSU SÜRÜYOR

Gencin şu anda polis tarafından sorgulandığı aktarılırken, Rusya Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada olay neticesinde hiç kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal