Rusya: 'Türkiye'ye Zarar Gelmeyecek!'

ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına açıklama getiren Rus senatör Vladimir Cabarov, yaptırımların Ankara’ya hiçbir zarar vermeyeceğini ve sadece ABD’deki kamuoyunu sakinleştirmek amaçlı olduğunu dile getirdi.

15.10.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-13:27)

 

 

ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararına açıklık getiren Rus senatör Vladimir Cabarov, yaptırımların Ankara’ya hiçbir zarar vermeyeceğini ve sadece ABD’deki kamuoyunu sakinleştirmek amaçlı olduğunu dile getirdi.

Bunun yanı sıra bahsi geçen konuya ilişkin  Cabarov, “Yaptırımlar Türkiye için gerçek bir tehdit oluşturmayacak, ülkeye herhangi bir zarar vermeyecek. Bu yaptırımların amacı sadece ABD’de kamuoyunu sakinleştirmek, başka bir şey değil” açıklamasını yaptı.

Ayrıca, Trump’ın da ‘bu oyunda oynamak’ zorunda olduğunu bildiren Cabarov, bunun nedenini ABD’nin 'yıllarca beslediği’ Kürtlerin çıkarlarına ihanet ediyor gözükmek istememesi olarak açıkladı ve şöyle devam etti:

“Rusya’nın yaptırımlardan hiçbir şekilde bir kazanç elde etmeyecek. Olanlar ışığında Ankara ile askeri alanda işbirliğini arttıracağı söylenmeye başlandı. Biz başka bir ülkeye uygulanan yaptırımlardan kazanç sağlayan ülkelerden değiliz. Partnerlerimize karşı son derece dürüstüz.” 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal