Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: Türkiye ile İdlib'teki Ortak Çabalarımız Devam Ediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye'nin İdlib bölgesindeki militanların Suriye ordusuna düzenledikleri saldırıları durdurmadığını belirtti.

11.04.2019-17:47 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-17:39) Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: Türkiye ile İdlib'teki Ortak Çabalarımız Devam Ediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, İdlib’teki militanların saldırılara hala devam ettiğini ve Rusya ile Türkiye'nin İdlib'deki gerginliğin azaltılması amacıyla ortak çabaları sürdüreceğini aktardı.

SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

Zaharova, "İdlib'deki gerilimi azaltma bölgesinde Heyet Tahrir el Şam militanları, Suriye hükümet kuvvetlerine ait bölgelere yönelik saldırılarını hala sonlandırmış değil. Hem asker hem de sivil ölümleri devam ediyor." ifadesinde bulundu.

TÜRKİYE İLE ÇABALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ 

Rus Dışişleri Sözcüsü, "Buradaki (İdlib) durumun daha da kötüleşmemesi için, Soçi Mutabakatı doğrultusunda burada oluşturulan tampon bölgede gerilimin yükselmemesi amacıyla Türk tarafıyla birlikte koordine edilmiş çabalarımızı sürdürüyoruz.’’ sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal