Rusya Devlet Başkanı Putin Eski Jimnastikçi Alina Kabaeva ile Evlenecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in aşk yaşadığı iddia edilen eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile evleneceği öne sürüldü.

16.01.2019-19:24 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-19:25) Rusya Devlet Başkanı Putin Eski Jimnastikçi Alina Kabaeva ile Evlenecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın aşk yaşadığı söylentileri tekrar gündeme geldi.

PUTİN AĞZINDAN KAÇIRDI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Alina Kabaeva'nın arasındaki ilişki Rus medyasının gündeminden düşmüyor. Putin'in bir röportaj esnasında artık evlenmesi gerektiğini ağzından kaçırması, Putin'in Kabaeva'nın gizli bir biçimde evleneceği söylentilerini kuvvetlendirdi.

31 YILLIK EŞİNİ BOŞAMIŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile eski jimnastikçi şuan milletvekili olan Alina Kabaeva'nın aşk yaşadığı söylentileri dinmiyor. Vladimir Putin ile Anna Kabaeva'nın gizlice evlendiği söylentileri tekrar gündeme taşındı. Hatta ikilinin çocukları olduğunu söyleyenler dahi var. Putin'in, 2014'te 31 senelik eşi Lyudmila'dan ayrılmasına da Kabaeva'nın sebep olduğu öne sürülmüştü. Milletvekilliği de yapan Kabaeva, Putin'in yakın arkadaşına ait olduğu bilinen ülkenin en önemli medya firmasında yönetici olarak görev yapıyor. Vladimir Putin eski eşi Ludmila Putin'den 2013 senesinde anlaşarak ayrılmıştı. Nedei ise tam açıklanmasa da bunun sebebininde Alina Kabaeva olduğu iddia ediliyordu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal