Rusya Devlet Başkanı Putin, Buz Hokeyi Maçında Forma Giydi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Soçi’de yer alan Baloşoy Buz Salonu’nda düzenlenen buz hokeyi maçında forma giydi. Putin maçta 10 gol atmayı başardı.

10.05.2019-23:43 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-23:56)

Rusya’da gerçekleştirilen Zafer Bayramı kutlamaları sonrasında Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile beraber Soçi’ye geçen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Soçi’de yer alan Baloşoy Buz Salonu’nda düzenlenen buz hokeyi maçında forma giydi.

PUTİN, KARŞILAŞMADA 10 GOL KAYDETTİ

11 numaralı formayı giren Putin ve Şoygu aynı takımda birlikte oynadı. Müsabakada Rusya’nın ünlü buz hokeyi oyuncusu Aleksandır Yakuşev de forma giyerken seyircilerin izlediği maçta Putin’in takımı adına 10 gol atarak gecenin yıldızı oldu. Maçta Putin’in takımı rakibini 14-7 gibi farklı bir skorla kazandı.

KUPAYI TAKDİM ETTİ

Putin, Rusya Buz Hokeyi Şampiyonası karşılaşmalarında finalde rakibini 2-1 yenen Skon Ural takımına da kupasını takdim etti. Rusya Devlet Başkanı ödül töreninde yaptığı konuşmada Soçi’nin salon sporlarında önemli bir konuma sahip olduğunu ifade ederken Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nda Norveç ile oynayacak olan Rusya Milli Takımı’na başarılar diledi. Gerçekleşen ödül töreninin ardından salonda konserler düzenlendi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal