Rögar Kapağına Sıkışan Sıçanı İtfaiye Kurtardı

Almanya'nın Bensheim kasabasında kış ayları geldiği için yağlanan ve baseni genişleyen bir sıçan, rögar kapğına sıkıştır. İtfaiyenin kurtardığı sıçan, yeniden kanalizasyona bırakıldı.

27.02.2019-11:52 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-11:46) Rögar Kapağına Sıkışan Sıçanı İtfaiye Kurtardı

Almanya'nın Bensheim kentinde rögar kapağına sıkışan aşırı kilolu bir sıçan kurtarıldı. Yaklaşık 25 dakika devam eden kurtarma operasyonuna itfaiye ve hayvan kurtarma birimlerinin haricinde bir grup gönüllü katıldı. Kışın vücudu yağlandığı ve baseni genişlediği için kapağın deliğine sıkıştığı tespit edilen hayvan kurtarılmasının ardından tekrar kanalizasyona bırakıldı.

KÜÇÜK BİR ÇOCUK FARK ETTİ

Almanya'nın Bensheim kasabasında küçük bir kız çocuğu rogar kapağına sıkışmış bir sıçan gördü. İsmi duyurulmayan kız çocuğu sıçanın yardım çığlıklarını duyarak 'Rhein Neckar' isimli yerel hayvan kurtarma birimini aradığı belirtiliyor.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Bazı yorumlarda, 'herkesin kurtulmak için uğraş sarfettiği bir hayvanın kurtarılması için neden kalabalık bir birimin seferber edildiği' sorgulanırken kullanıcıların çoğu, görevlilerin çabasını övdü. Rhein Neckar'dan Michael Sehr, "Nefret edilen hayvanlar dahi saygıyı hak ediyor" dedi.

EKİBE SIÇAN RESMİYLE TEŞEKKÜR ETTİ

Sıçanın sıkıştığı delikten çıkarılmasının ardından hayvan kurtarma ekibini arayan kız çocuğu, görevlilere kendi çizdiği, üstünde "Danke" (teşekkür ederim) yazan etrafı kalplerle çevrili bir sıçan resmi hediye etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal