Putin’in Suriye Temsilcisi Lavrentyev: Türkiye’nin İdlib’de Kontrolü Kaybetmesi Bizi Hayal Kırıklığına Uğrattı

Putin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Türkiye ile ılımlı muhaliflerin İdlib’deki durumun kontrolünü kaybetmesinin, kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

26.04.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-16:37) Putin’in Suriye Temsilcisi Lavrentyev: Türkiye’nin İdlib’de Kontrolü Kaybetmesi Bizi Hayal Kırıklığına Uğrattı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Türkiye ile ılımlı muhaliflerin İdlib’deki durumun kontrolünü kaybetmesinin, kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

Kazakistan’ın başkenti Nursultan’da gerçekleşen Astana görüşmelerinden sonra bir basın toplantısı yapan Rus Özel Temsilci Lavrentyev, Suriye’nin İdlib bölgesindeki duruma ilişkin değerlendirmeler yaptı.

'TÜRKİYE İDLİB'TE BAŞARILI OLAMADI'

Lavrentyev, “Türk dostlarımızla ılımlı muhalifler orada (İdlib) geriye kalan teröristleri etkisiz hale getirme çalışmalarını yerine getiremedi. Onların (Heyet Tahrir Şam militanları) bu toprakların büyük bölümünde kontrol sağlamış olabilmeleri, tabii ki pek çok soru işaretine ve bizde büyük bir hayal kırıklığına neden oluyor.” ifadesinde bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal