Pilotlara Sinirlenen Sara Netenyahu, İkram Edilen Ekmeği Yere Fırlattı

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu’nun eşi Sara Netenyahu, resmi temaslar kapsamında bindiği uçakta pilotlara öfkelendi. Uçağın iniş yaptığı Kiev’de kendisine geleneksel ekmek ikram edilen Sara Netenyahu, ekmeği yere fırlattı.

19.08.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 19.08.2019-15:26) Pilotlara Sinirlenen Sara Netenyahu, İkram Edilen Ekmeği Yere Fırlattı

Resmi temaslarda bulunmak için Ukrayna’ya giden İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu’nun eşi Sara Netenyahu uçakta krize neden oldu. Pilotların kendisini ismiyle karşılamamasına ve kokpite alınmamasına öfkelenen Sara Netenyahu, Ukrayna’ya indiğinde kendisine ikram edilen ekmeği yere fırlattı.

YOLCULUKTA KRİZ ÇIKTI  

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu eşi Sara Netanyahu ile birlikte resmi temaslarda bulunmak üzere Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yolculuk etti. Ancak yolculuk sırasında birtakım krizler yaşandı.

UÇAĞI KULLANAN PİLOTLARA ÖFKELENDİ  

Uçak Ukrayna'ya indiğinde Netanyahu ve eşine geleneksel karşılama seromonisi düzenlendi. İsrail basını Sara Netanyahu'nun Kiev'e gitmeden önce uçakta keyifsiz olduğunu belirtti.

Buna neden olarak ise, biniş esnasında uçağın pilotunun Sara Netanyahu'yu ‘ismiyle karşılamaması' gösterildi. Daha sonra Sara Netanyahu’nun, pilotların bulunduğu kokpite girmesine de izin verilmeyince ‘iyice sinirlendiği’ ortaya çıktı.

UKRAYNA’NIN GELENEKSEL EKMEĞİ İKRAM EDİLDİ  

Ukrayna'nın geleneklerine göre ikram edilen 'Karavay' isimli ekmeğin yenmemesi ise büyük kabalık olarak kabul ediliyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için tıklayınız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal