Paris'te Düzensiz Göçmen Operasyonu: 600 Kişi Yakalandı!

Paris'te yol kenarları ve köprü altlarında yaşayan yaklaşık bin 600 düzensiz göçmen, polisin gerçekleştirdiği bir operasyonla spor salonlarına taşındı.

07.11.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 07.11.2019-13:19)

Fransa'nın başkenti Paris'te yol kenarları ve köprü altlarında yaşayan yaklaşık bin 600 düzensiz göçmen, polisin gerçekleştirdiği bir operasyonla spor salonlarına taşındı.

Fransız basınından aktarılan açıklamaya göre, Paris'in kuzeydoğusundaki Chapelle Mahallesi ve Saint-Denis banliyösünde yol kenarları ve köprü altlarında hayatını devam ettiren yaklaşık bin 600 düzensiz göçmenin barındığı kamplar, yapılan polis operasyonuyla "tahliye" edildi.

Paris Emniyet Müdürü Didier Lallament, konuya yönelik aktardığı açıklamada, buralarda yeniden bir kampın kurulmasını onaylamayacaklarını bildirdi. Yetkililer, daha önce de Paris'te birçok tahliye operasyonu düzenleyerek düzensiz göçmenleri geçici barınma merkezlerine göndermişti.

Fransa yönetimi, ülkede yaşayan düzensiz göçmenlerin ve mültecilerin kötü muameleye uğraması haricinde, ilkel kamplardan tahliye edilen sığınmacıların geçici kamplara sevk edilmesi ve ardından çok geçmeden buradan da kovulması konusunda eleştiriliyor.


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal