Pakistan ve Kosova'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tebrik Telefonu

Pakistan Başbakanı İmran Han, telefon açarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıdan dolayı için tebrik etti.

01.04.2019-17:12 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-17:07) Pakistan ve Kosova'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tebrik Telefonu

Pakistan Başbakanı İmran Han Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçimlerde kazandığı başarıdan doldayı tebrik etti. Han daha sonra, resmi Twitter hesabında "Dostum Recep Tayyip Erdoğan'ı, Türkiye'deki yerel seçimlerde bir diğer önemli zaferinden ötürü kutladığım için mutluyum. Pakistan halkı kendisine daha nice başarılar diliyor" şeklinde bir mesaj paylaştı. Kosova Cumhurbaşkanı da Erdoğan'a telefon ederek yerel seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Pakistan Başbakanı İmran Han, bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Pakistan Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Han, kişisel Twitter hesabından, "Pakistan'ın dostu Recep Tayyip Erdoğan'ı, Türkiye'deki yerel seçimlerde bir diğer önemli zaferinden ötürü kutladığım için mutluyum. Pakistan halkı kendisine daha nice başarılar diliyor" ifadelerini paylaştı.

KOSOVA’DAN DA TEBRİK MESAJI GELDİ

Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi de, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak yerel seçimlerdeki başarısından dolayı kutladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal