'Netanyahu'nun Seçim Zaferi Filistin İçin Bir Tehdittir'

Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi (FDKC) Genel Sekreteri Nayif Havatme, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun son parlamento seçimlerinde elde ettiği zaferin Filistinlileri ve Suriye'yi tehdit ettiğini belirtti.

12.04.2019-10:53 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-10:53) 'Netanyahu'nun Seçim Zaferi Filistin İçin Bir Tehdittir'

FDKC Genel Sekreteri Havatme, İsrail'de Başbakan Benyamin Netanyahu ve partisi Likud'un seçimlerden birinci çıkmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

NETANYAHU'NUN KAZANMASI FİLİSTİN İÇİN BİR TEHDİTTİR 

Moskova'da Rossiya Segodnya Uluslararası Haber Ajansı'nda düzenlenen bir basın toplantısında açıklamalarda bulunan Havatme, Netanyahu'nun İsrail topraklarını genişletmeyi sürdürmesinin muhtemel olduğunu, bu yüzden elde edilen zaferin Filistinliler ve Suriye için bir tehdit olduğunu belirtti.

"Bu Netanyahu'nun öne sürdüğü bir plan ve (ABD Başkanı Donald) Trump bunu destekledi. Denizden Ürdün Nehri'ne kadar Büyük İsrail'in yaratılmasıyla ilgili. Kazanması durumunda Netanyahu, söz verdiği gibi Batı Şeria topraklarını ilhak edecek" ifadesinde bulunan Havatme, "Bu sebeple Filistinliler için artan tehditler var ve bu tehditler Suriye'yi de hedefliyor" şeklinde konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal