Netanyahu'dan Gazze'ye Hava Saldırılarının Sürdürülmesi Talimatı

İsrail Başbakanı Netanyahu, İsrail ordusuna abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarının sürdürülmesi talimatında bulundu.

24.02.2020-19:26 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-19:16) Netanyahu'dan Gazze'ye Hava Saldırılarının Sürdürülmesi Talimatı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusuna abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarının devam etmesi talimatı verdi.

Netanyahu sosyal medya hesabından yapmış olduğu yazılı açıklamada, iç istihbarat servis bölümü Şin-Bet'in (ŞABAK) Başkanı Nadav Argaman ve İsrail Ulusal Güvenlik Kurulu Başkanı Meir Ben Shabbat ile toplandığını açıkladı.

Savunma Bakanı Naftali Bennett ve Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi ile de ayrı ayrı telefon konuşmalarında bulunduğunu söyleyen Netanyahu, Gazze'ye yönelik hava saldırılarının sürdürülmesi talimatı verdiğini açıkladı.

Diğer bir taraftan İsrail ordusu tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'e ait bir savaş uçağının Gazze Şeridi'nin kuzeyinde İslami Cihad Hareketi'ne ait bir hedefe saldırı gerçekleştiğini vurguladı.

İsrail ordusu tarafından daha önce yapılan yazılı açıklamada da Gazze Şeridi'nden atılan roketlere karşılık Han Yunus başta olmak üzere Gazze'deki Kudüs Seriyyeleri'ne ait hedeflerin savaş uçakları ve helikopterlerle vurulduğu ifade edilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal