Netanyahu: Arap Liderlere Gazze'yi Teklif Ettim Ama İstemediler

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, birçok Arap öndere Gazze'nin kontrolünü vermeyi teklif ettiğini söyleyerek, "Gazze'yi alacak biri çıkar diye bekliyordum fakat bunu yapmak isteyen kimse olmadı" diyerek sanki "Gazze'nin sahibiymiş" gibi açıklamalarda bulundu.

04.04.2019-17:07 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-17:03) Netanyahu: Arap Liderlere Gazze'yi Teklif Ettim Ama İstemediler

İsrail radyosuna konuk olan ülkenin Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'ndeki son gelişmelere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Tüm seçenekleri kullanmadan Gazze'ye yönelik geniş çaplı bir saldırı planlamadıklarını vurgulayan Netanyahu, "İsrailli tüm ebeveynler bilsinler ki tüm seçenekler bitmeden çocuklarını Gazze'ye savaşa göndermem" dedi.

SAHİBİYMİŞ GİBİ DAVRANDI

Netanyahu, birçok Arap öndere Gazze'nin kontrolünü teklif ettiğini söyleyerek, "Gazze'yi alacak birini umuyordum fakat bunu yapmak isteyen kimse çıkmadı" diyerek adeta "Gazze'nin sahibiymiş" gibi davrandı.

İsrail'in 2006 senesinden bu zamana kadar kara, hava ve denizden işgal altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde 2 milyon civarında Filistinli zor şartlar altında yaşamaya devam etmeye çalışıyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal