Maduro, Trump'a Seslendi: Yüz Yüze Görüşelim

Venezuela Devlet Başkan Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump ile birebir görüşmek istediğini açıkladı.

19.01.2019-08:40 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-08:27) Maduro, Trump'a Seslendi: Yüz Yüze Görüşelim

Venezuela Devlet Başkan Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump ile birebir görüşmek istediğini açıkladı. Maduro ayrıca ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’yu da ülkesi Venezuela’ya davet etti.

Venezuela Devlet Başkan Nicols Maduro Univision kanalına verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump’a dostluk mesajları iletti. Hükümetin lideri olarak ,Trump’ı görüşmeye davet etti. Kendi şahsını Trump ile görüşebilecek ve pazarlık edilebilecek biri olarak belirtti.

“AÇIK SÖZLÜ, DOĞRUDAN, YÜZ YÜZE BİR DİYALOG BEKLİYORUM’’

İki tarafın da birbirini anlaması için diyalog sağlanması gerektiğinin altını çizen Maduro, "Çok farklı insanlar olduğumuzun farkındayım. Başkan Trump ve ben farklı ülkelerde, ama aynı yarımküredeyiz. Bir süre sonra konuşmak, birbirimizi anlamak durumunda olacağız. Açık sözlü, doğrudan, yüz yüze bir diyalog fırsatı bulmayı umarım” ifadelerini kullandı.

POMPEO’YA DAVET

Trump’a Venezuela hakkında yanlış bilgiler aktarıldığını belirten Maduro, “Böylece elinize gelen raporlarda size söylenenlerin gerçek olmadığını, gerçekte neler yaşandığını gösterebilirim. Trump benim konuşabileceği, pazarlık edebileceği bir insan olduğumu anlayacak. Bu Başkan Trump’a göndereceğim mesajdır.” sözlerini aktardı. Maduro ayrıca ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’ya karşı "Bütün meseleler tartışılabilir” ifadelerini kullanarak Pompeo’yu Venezuela’ya davet etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal