Maduro, Petrol ve Doğalgaz Ofisini Rusya'ya Taşıma Talimatı Verdi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Venezuela Başkanı Nicolas Maduro'nun Yardımcısı Delcy Rodriguez ile beraber ortak basın toplantısı gerçekleştirdi.

01.03.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 01.03.2019-15:21) Maduro, Petrol ve Doğalgaz Ofisini Rusya'ya Taşıma Talimatı Verdi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Venezuela Başkanı Nicolas Maduro'nun Yardımcısı Delcy Rodriguez ile beraber ortak basın toplantısı gerçekleştirdi.

Rodriguez konuşmasında Maduro'nun, Venezuela'nın devlet petrol ve doğalgaz şirketinin (PDVSA) Avrupa'daki merkezini Moskova'ya taşıma talimatı verdiğini açıkladı. Rus Bakan Lavrov ise, ABD'nin Doğu Avrupa'dan aldığı silahları Venezuela sınırına göndermeyi planladığını iddia etti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Venezuela Başkanı Nicolas Maduro'nun Yardımcısı Delcy Rodriguez ile Rusya’nın başkenti Moskova'da bir araya geldi.

PETROL VE DOĞALGAZ OFİSLERİ RUSYA'YA TAŞINACAK

Rodriguez görüşmeden sonra yaptığı basın açıklamasında Nicolas Maduro'nun, Venezuela'nın devlet petrol ve doğalgaz şirketinin (PDVSA) Avrupa'daki merkezini Moskova'ya taşımaya karar verdiğini aktardı. Rodriguez, "Başkan Nicolas Maduro'nun Lizbon'daki PDVSA'ya ait bu ofisi kapatmasını ve buranın Moskova'ya taşıması talimatını verdiğini belirtmek isterim" dedi.

LAVROV: ABD SİLAH ALIP VENEZUELA’YA GÖNDERECEK

Rus Bakan Lavrov ise, ABD'nin Doğu Avrupa'dan aldığı silahları Venezuela sınırına göndermeyi planladığını iddia etti. Lavrov, "ABD, Doğu Avrupa'dan hafif silahlar alarak bunları Venezuela'nın sınır komşusu ülkelere sevk etmeyi planlıyor" sözlerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal