Londra'da Irkçı Bir Grup Müslümanlara Saldırdı

Yeni Zelanda saldırısının acısı henüz tazeyken, Londra'dan da bir saldırı haberi geldi. Irkçı bir grup, cami önünde bekleyen Müslümanlara saldırdı. Saldırı sonucunda bir kişi başından yaralandı.

16.03.2019-09:44 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-15:18) Londra'da Irkçı Bir Grup Müslümanlara Saldırdı

Londra'da bir grup, cami önünde bir araya gelen Müslüman gruba çekiç ve sopalarla saldırı düzenledi.

Londra polisi, başkent Londra'da Cannon Caddesi üstündeki Ashaadibi Mescidi ve Toplum Merkezi önünde Cuma namazı için bekleyenlere 20'li yaşlarda bir gurubun saldırdığını açıkladı.

Yerel saatle 13.00 civarı meydana gelen saldırıda, saldırganlar çekiç ve sopalarla gruba saldırdı. İslam karşıtı sloganlar atan ve küfürler yağdıran grup saldırının sonrasında araçlarına binerek kaçmak istedi. Polisi arayan ve durumu haber veren cemaat ise grubun kaçışına engel olmaya uğraştı. Bir cemaat üyesi aracın üstünde çıktı fakat saldırganlar kaçtı.

BİR KİŞİ BAŞINDAN YARALANDI

Polis, saldırıya uğrayanlar içinde 27 yaşında bir kişinin başından yaralandığını ve olay yerinden arkadaşları tarafından götürüldüğünü; hastanede tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Polis, saldırısı ardından ırkçı grubun, kendi araçlarına binerek kaçtıklarını; arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal