Kaliforniyalı Öğrenci Büyükannesinin Küllerinden Kurabiye Yaptı

Polis, ABD'li bir kız öğrencinin büyükannesinin küllerini kattığı kurabiyeleri sınıf arkadaşlarına ikram etmesini araştırıyor.

17.10.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-16:53) Kaliforniyalı Öğrenci Büyükannesinin Küllerinden Kurabiye Yaptı

Polis, ABD'li bir kız öğrencinin büyükannesinin küllerini kattığı kurabiyeleri sınıf arkadaşlarına ikram etmesini araştırıyor.

Bildirildiğine göre,kız öğrenci, pişirdiği kurabiyeleri, içeriklerin farkında olmayan diğer öğrencilere teslim etti. Kaliforniya'daki yetkililerin okuldaki öğrenciler tarafından uyarıldığı söylendi ancak kurabiyeler henüz test edilmedi.

Olayın gerçekleştiği Da Vinci Lisesi, olay hakkında yorum yapmayı reddetti. Polis sözde kül içeren şeker Kurabiyeleri dokuz öğrenciye dağıtıldığını, ama bunları dağıtmak için kaç öğrencinin yer aldığı konusunda emin olmadıklarını belirtti. Bir öğrenci, yerel bir haber kanalı FOX 40'a , okuldaki bir kızın sınıf arkadaşlarına iki hafta önce verdikleri kurabiyelerden büyükannesinin külleri içerdiğini söylediğini söyledi.

Da Vinci Lisesi Müdürü Tyler Millsap , ebeveynlere gönderilen bir mektupta “kampüsümüze veya öğrencilerimizden herhangi birine sağlık riski yok” dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal