İsrail'den Suudi Arabistan İtirafı!

İsrail Genelkurmay Başkanı Eizenkot, Suudi Veliaht Prens Selman’la bir araya gelen İsrailli görevlisinin kendisi olduğunu açıkladı.

31.03.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 31.03.2018-11:59) İsrail'den Suudi Arabistan İtirafı!

İsrail Genelkurmay Başkanı Eizenkot, Suudi Veliaht Prens Selman’la bir araya gelen İsrailli görevlisinin kendisi olduğunu açıkladı. İran’a karşı Suudi Arabistan ile beraber çıkarları olduğunu ifade eden Eizenkot, Filistin konusunun ikili ilişkilerde engel teşkil etmediğini belirtti.

İsrail Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot, İbranice yayın gerçekleştiren Maariv haber sitesine yaptığı konuşmada, Suudi Veliaht Prens Selman’la görüşmelerde bulunduğunu kabul etti. Eizenkot toplantıda İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Meir Ben-Shabbat’ın da hazır bulunduğunu ifade etti.

Eylül 2017 yılında Suud Veliaht Prensi Selman’ın İsrail’e gizli bir görüşmede bulunduğu ifade etmiş fakat Riyad idaresi bu iddiaları daha kabul etmemişti. Eizenkot, İsrail ile Suudi Arabistan arasında Filistin konusunda da bir mesele olmaktan çıktığını belirtti. İran’a yönelik 12 Mayıs tarihinin önemli olduğunu savundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal