İsrail Zulmüne Uğrayan Gazze Sokaklarında Bugün Sakinlik Hakimdi

Dün İsrail saldırısına uğrayan Gazze Sokakları, bugün sakindi. Antlaşmayı delerek Gazze topraklarına saldıran İsrail, ABD ile Golan Tepeleri hakkında dünyanın kabul etmediği anlaşmayı imzaladığı sırada Gazze sokaklarını bombardımana tutmuştu.

26.03.2019-13:58 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-13:42) İsrail Zulmüne Uğrayan Gazze Sokaklarında Bugün Sakinlik Hakimdi

Gazze'de dün İsrail'in saldırılarıyla başlayan gergin saatler bugün yerini sükunete bıraktı. Gazze Şeridi'nden İsrail'e atılan bir fuze gerginliğin iyice tırmanmasına sebep olmuştu.

İsrail ordusunun hedef aldığı gazzede tarım arazileri ile bir de sigorta şirketine ait bina vurulmuş, İzzeddin el-Kasam birlikleri ile Hamas Lideri İsmail Heniyye'nin ofisi vurulmuştu.

ATEŞKESİ DELEN İSRAİL, KURAL TANIMAMAYA DEVAM EDİYOR

Bir insanlık dramının altına imza atan ve bunu yaparken tek kural olarak kendi koyduğu kuralı görme gibi dünya kamuoyunda da tepki toplayan bir tutum sergileyen İsrail'in yıllardır süren haklı işgali ABD ortaklığında meşrulaştırılmaya çalışılıyor.

İsrail ve ABD'nin kendş aralarında Suriye'nin toprakları olan Golan Tepeleri üzerine yapılan anlaşma Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, Türkiye ve Arap Coğrafyasında tanınmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal