Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İsrail Gazze Saldırısı

Gazze'nin İsrail sınırında 5 bölgeye protesto gösterileri yapmak için bir araya gelen Filistinlilere İsrail askeri silahla saldırdı. Saldırı sonucunda 1'i ağır 7 Filistinli yaralandı.

13.04.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-14:50) İsrail Gazze Saldırısı

Gazze'nin İsrail sınırında 5 bölgeye protesto gösterileri yapmak için bir araya gelen Filistinlilere İsrail askeri silahla saldırdı. Saldırı sonucunda 1'i ağır 7 Filistinli yaralandı.

Üçüncü haftasına giren Büyük Dönüş protestoları kapsamıında bugün Filisitin'in çeşitli noktalarından Gazze'nin 5 ayrı yerinde bir araya gelen Filistinliler, İsrail ordusunun saldırısına maruz kaldı. Silahlı sonucu 1'i ağır 7 Filistinli yaralandı.

İSRAİL'İN YAPTIĞI KATLİAMLAR ARTIYOR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde, İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada ise Gazze sınır bölgesine Filistinliler tarafından yerleştirilmiş olan bir bombanın İsrail birliklerine yakın bir bölgede patlamasından sonra Gazze'nin doğusunda birçok bölgenin top atışlarıyla vurulduğu bildirildi. İsrail ordusu, patlayıcı maddenin geçen günlerde gerçekleştirilen protestolar esnasında sınırdaki tel örgülere yerleştirildiğini ifade etti. Patlamanın bu sabah bir İsrail buldozerinin yakınında gerçekleştiği ve olay sırasında ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

İsrail, Gazze'de yaşanan tüm şiddet vakalarından Hamas'ı sorumlu tuttuğunu ve sınırın bir savaş bölgesine dönüşmesine izin vermeyeceklerini açıklamıştı.

26 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Hamas, Filistin’de 10 yıldır devam etmekte olan İsrail ve Mısır ablukasını protesto etmek amacıyla Filistin halkını sınır bölgesinde toplanmaya çağırmıştı. İsrail askerinin gösterilere müdahalesi sonucunda şu zamana kadar 26 Filistinli hayatını kaybettiği bildirildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;