İran Cumhurbaşkanı Ruhani: ABD'nin Daha İleriye Gitmek İsteyeceğini Düşünmüyorum

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'nin Devrim Muhafızları Ordusunu "terörist örgütü" listesine almasının bir propaganda olduğunu ve Washington hükümetinin bir adım daha atmak istemeyeceğini belirtti.

10.04.2019-14:48 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-14:43) İran Cumhurbaşkanı Ruhani: ABD'nin Daha İleriye Gitmek İsteyeceğini Düşünmüyorum

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD'nin İran Devrim Muhafızları Ordusu’nu yabancı terör örgütleri listesine almasına ilişkin yorumlar yaptı.

PROPAGANDADAN İBARET

ABD'nin geçen 40 senede tüm gücüyle İran ve Devrim Muhafızları’na karşı adımlar attığını ve son hareketinin de yeni bir şey olmadığını söyleyen Ruhani, "ABD'nin Devrim Muhafızlarını terör örgütü listesine eklemesi siyasi slogan ve propagandadan başka bir şey değildir. Bu kararla psikolojik ve ekonomik bakımdan baskı uygulamak niyetindeler." ifadesinde bulundu.

DAHA İLERİYE GİDECEĞİNİ SANMIYORUM

İran Cumhurbaşkanı Ruhani konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"ABD yönetimi, attığı sloganların bir adım ötesine geçtiğinde ne gibi durumlarla karşı karşıya geleceğinin farkında. Bu nedenle acemilik yapıp bir adım daha atmak isteyeceğini sanmıyorum."

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal