Hong Kong Polisi Biber Gazı İle Müdahale Ediyor

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde devam eden hükümet karşıtı protestolarda, polis, hükümet binalarına yönelen göstericileri dağıtmak için biber gazı kullandı ve protestocuları belirlemek için toplumsal müdahale aracından boyalı su sıktı.

29.09.2019-19:30 - (Son Güncelleme: 29.09.2019-19:27) Hong Kong Polisi Biber Gazı İle Müdahale Ediyor

Çin Ulusal Bayramı'nı 1 Ekim Salı günü kutlamaya hazırlanan Hong Kong'da binlerce gösterici, hafta sonu da protestolarını sürdürdü.

 

POLİS BİBER GAZI KULLANDI

Kent merkezindeki işlek bir cadde boyunca yürüyen binlerce göstericinin hükümet binalarına yönelmesi ve molotofkokteyli atması üzerine, polis kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı.

BAYRAKLARLA PROTESTO ETTİLER

Çoğunluğu siyah giyinmiş, şemsiye ve pankartlar taşıyan protestoculardan bazıları, ABD ve İngiltere bayrağı taşıdı. Göstericilerden bazıları, Çin Komünist Partisinin bayrağını yaktı.

METRO İSTASYONLARINA ZARAR VERDİLER

Kentin iki farklı noktasında daha gösteriler düzenleyen protestoculardan bir grup, Causeway Bay metro istasyonuna zarar verirken, başka bir grup da kurduğu barikatı ateşe verdi.

BOYALI SU SIKTILAR

Yangınlara tazyikli su ile müdahale eden güvenlik güçleri, protestocuları belirlemek için toplumsal müdahale aracından boyalı su sıktı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal