Hapishaneye Helikopter İndirerek Kaçtı

Ünlü soyguncu Redoine Faid 4'üncü kez cezaevinden kaçtı. Mafya babası Faid, helikopterle Paris yakınlarındaki cezaevi bahçesine inen ağır silahlı 3 adamı tarafından hapisten kaçırıldı.

01.07.2018-20:37 - (Son Güncelleme: 01.07.2018-20:28)

Fransa'nın başkenti Paris'in güneyinde yer alan Réau cezaevinde hapis cezasını çeken cezaevi firarları ile ünlü soyguncu Redoine Faid 4. kez cezaevinden firar etti. Ünlü soyguncu Faid, helikopterle Paris yakınlarındaki hapishane bahçesine inen ağır silahlı adamları tarafından hapisten kaçırıldı.

FRANSA'NIN EN ÇOK ARANAN SUÇLUSU

2013 senesinde Fransa'nın en çok aranan suçlusu ilan edilen Cezayir asıllı Faid, ilk tutuklanmasından sonra İsrail'e kaçmıştı.

CEZAEVİNİN BEŞ ÇELİK KAPISINI DİNAMİTLE PATLATIP FİRAR ETMEYE ÇALIŞMIŞTI

Fransa'nın en çok korktuğu silahlı gangster olarak adlandırılan Redoine Faid, tutuklu bulunduğu Sequedin Cezaevi'nden 2013 yılında beş çelik kapıyı dinamitle patlatarak ve elindeki silahla 4 kişiyi rehin alarak firar teşebbüsünde bulunmuştu.

CEZAEVİNE HELİKOPTERLE GELEN AĞIR SİLAHLI ÜÇ KİŞİ MAFYA BABASINI KAÇIRDI

5 sene sonra yeniden hapishaneden kaçmaya çalışan azılı suçlu bu kez başarılı oldu. Faid 'in kaldığı cezaevinin bahçesine helikopter indiren ağır silahlı 3 kişi, Redoine Faid'i kaçırmayı başardı.

İŞLEDİĞİ SUÇLARDA "SCARFACE" VE "HEAT" FİLMERİNDEN İLHAM ALDIĞI BİLİNİYOR

Ünlü soyguncu Faid'in işlediği suçlarda Amerikan gangster filmleri "Scarface" ve "Heat"den esinlendiği biliniyor. Redoine Faid’i kaçıran helikopter terk edilmiş halde bulundu. 46 yaşındaki ünlü soyguncu Faid, bir polisin hayatını kaybettiği soygunda yakalanmış, 25 sena hapis cezasına mahkum edilmişti. 2013 yılında yakalanan ünlü soyguncu Faid, o dönemde Avrupa'nın en çok aranan suçlusu olarak adlandırılmıştı. Redoine Faid, 2010 senesinde "Mesleğini" anlattığı "Braqueur" isimli kitapla ün kazanmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal