Hanau Saldırısının Kurbanı Gürbüz'ün Ailesi Konuştu

Almanya'nın Hanau şehrinde ırkçı terör saldırısında yaşamını yitiren Sedat Gürbüz'ün ailesi konuştu

21.02.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-17:34) Hanau Saldırısının Kurbanı Gürbüz'ün Ailesi Konuştu

Sedat Gürbüz'ün ailesi "Başka Müslümanların, Türklerin canı yanmasın diye bu işin sonuna kadar araştırılmasını istiyoruz  Dietzenbach'taki evlerinde taziyeleri kabul eden babası Selahattin Gürbüz, ''Acımız çok büyük. Tarif etmek imkansız'' ifadelerini kullandı.

Oğlu Sedat Gürbüz'ün ne kadar çok seveni olduğunu şimdi daha iyi anladıklarını söyleyen Gürbüz, şu ifadeleri kullandı:

"OĞLUM CÖMERTTİ, YARDIMSEVER"

''3 yıl önce, Hanau'da dükkan bulunca oraya taşındı. Cumartesi yanına gidecektim. Kısmet olmadı. Cömertti, yardımsever biriydi. Bekardı, belli bir dönem futbol oynadı, sora iş hayatına atıldı. Bizim başımıza gelen başkalarının başına gelmesin. İleride başka canlar yanmasın. Müslümanların, Türklerin canı yanmasın diye bu işin sonuna kadar araştırılmasını istiyoruz.''

"KEŞKE MAÇ İÇİN KALMASAYDI"

Gürbüz, ''Oğlumun ortağına telefon geliyor, telefon gelince oradan büroya geçiyor. Sedat ise garsondan içecek istiyor. Diğer yanındakiler de bodrum katına bazı eşyaları taşıyor. O arada Sedat yalnız kalıyor. Sonra bu elim olay oluyor. Olayın olduğu akşam Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için iş yerinde kalıyor. Maç için kalmasa belki bu olayın yaşanmayacaktı" şeklinde konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal