Güney Kore'de Apartmanda Yangın Çıkaran Kişi Kaçmaya Çalışan İnsanlara Saldırdı

Güney Kore'de oturduğu apartmanda yangın çıkaran adam, alevlerden kaçmaya çalışanlara saldırarak 5 kişinin ölümüne 13 kişinin de yaralanmasına sebep oldu.

17.04.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-14:50) Güney Kore'de Apartmanda Yangın Çıkaran Kişi Kaçmaya Çalışan İnsanlara Saldırdı

Güney Kore polisi, ülkenin güneyinde yer alan Jinju şehrinde bir kişinin yaşadığı apartmanda yangın çıkardıktan sonra kaçan apartman sakinlerine bıçakla saldırdığını bildirdi.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Görevliler, saldırı neticesinde 12 yaşında bir kız çocuğunun da dahil olduğu apartman sakinlerinden beş kişinin hayatını kaybettiğini ve 13'nün de yaralandığını duyurdu. Yaralılardan üçünün durumunun ciddi olduğu belritildi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Kimliği açıklanmayan 42 yaşındaki saldırgan yakalanmasıyla birlikte suçunu kabul etti. Adamın, Aralık 2015 tarihinden bu yana apartmanda tek başına yaşadığı bilgisine ulaşıldı.

SALDIRGANIN EKONOMİK SORUNLARI OLDUĞU AÇIKLANDI

Saldırının hangş sebeple düzenlendiği bilinmezken, yerel Yonhap haber ajansı saldırganın ekonomik sıkıntılar yaşadığını belirtti. Saldırganın psikolojik bir hastalığı  olabileceği de ihtimaller arasında.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal