Google'da Sokakları Gezen Adam Karısının Kendisini Aldattığını Öğrendi!

Peru'da bir adam köprüye çıkan en kısa yolu bulmak için Google Street View'de sokakları gezmeye başladı. Talihsiz adam görüntülerde eşinin kendisini aldattığını gördü. Bu olay ardından çift boşandı.

11.10.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-13:10) Google'da Sokakları Gezen Adam Karısının Kendisini Aldattığını Öğrendi!

Peru'nun başkenti Lima'da kaydedilen fotoğrafta bir kişi köprüye giden kestirme yolu haritada ararken eşinin kendisini aldattığı anlara şahit oldu.

FOTOĞRAFI İNCELEYİNCE EŞİNE BENZEDİĞİNİ FARK ETTİ

Peru'nun başkenti Lima'da bir adam, köprüye gidebilmek için en iyi yolu Googla Haritalar'da aramaya başladı. Doğru yolu bulmak için Lima sokaklarını Google Haritalar'da gezen adam birdenbire bir kadın ve erkeğin samimi biçimde görüntüleri ile karşılaştı. Bankta oturan kadını ve dizlerine uzanan erkeği fark eden adam, kadının eşine benzediğini gördü.

ALDATILDIĞINI ANLADI

Google Haritalar üzerinden 2013 senesinde çekildiği belirlenen fotoğrafı gören adam, fotoğraftaki kadının kıyafetlerini ve yüzünü dikkatlice inceledi ve kadının eşi olduğunu fark etti. Bu şekilde eşinin geçmişte kendisini aldattığını haber almış oldu.

BOŞANDILAR

Kimliği açıklanmayan çiftin Google Haritalar'daki fotoğraf nedenil ile boşandığı öğrenildi. Aldatan eşin Google Haritalar'a yakalanan görüntüsü ve hikayesi Facebook'ta paylaşım rekorları kırdı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal