Fransa’da Hayvancılık Zirvesi

Uluslararası Hayvancılık Fuarı Sommet de L'elevage, 3-5 Ekim tarihlerinde Fransa'nın Clermont-Ferrand şehrinde gerçekleşecek.

01.10.2018-18:09 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-18:20) Fransa’da Hayvancılık Zirvesi

Avrupa'nın en büyük hayvancılık fuarı Sommet de L'elevage'in bu sene 27.’si gerçekleştirilecek. Fransa’nın Clermont-Ferrand kentinde, 180 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuarda, 32 ülkeden toplam 1500 katılımcı bulunacak. 2000 baş hayvanın yer alacağı sergide, 95 bine yakın ziyaretçinin gelmesi beklenirken, "hayvancılık zirvesi" sergilenen ürünlerden ötürü dünyadaki en büyük ihtisas fuarları arasında gösteriliyor.

Fuarda, heyetlerin katılımıyla Fransa Hayvancılık ve Genetik Birliği ile ortaklaşa Büyük Uluslararası Hayvancılık Gecesi düzenlenecek. Gecede, fuarda sergilenen tüm hayvan ırklarının sunumunun yapılması bekleniyor. Ayrıca, hayvan yarışmaları,  iş görüşmeleri, teknik yenilikler mesleki faaliyetler ve tarımla ilgili güncel konularda konferanslar da fuar gündeminde bulunuyor. Fuara, Türkiye'den de Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Uzun, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç ve beraberindeki heyet katılacak.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal