Filipinler Başkanı Duterte Lüks Araçları Yine İmha Etti

Filipinler Devlet Başkanı Duterte, yolsuzluğa ve uyuşturucuya karşı olduğunu göstermek ve Filipinler’in güvenli bir yatırım alanı olduğunu tüm dünyaya kanıtlamak için 68 tane lüks aracı ezerek imha etti.

31.07.2018-23:13 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-23:13)

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, uyuşturucu mafyaları ve yolsuzlukla mücadele noktasında kararlı açıklamalar yapmıştı. Başkan Duterte yapılan operasyonlarda ele geçirilen 68 tane lüks aracı herkesin gözü önünde, ağır iş makinalarıyla parçalatarak kararlılığını gösterdi. Benzer bir parçalama işlemi geçtiğimiz Mart ayında da yapılmıştı.

"YOLSUZLUK BİR GÜNDE BİTECEK BİR ŞEY DEĞİL"

Uyuşturucu mafyalarından alınan lüks araçları parçalatarak dünyaya yolsuzluk ve uyuşturucu mafyalarına karşı tutumunu kanıtlamak isteyen Başkan Duterte, "Yolsuzluk bir günde bitebilecek bir şey değil. Dünyaya Filipinler’in, yatırım yapılabilecek uygun ve güvenilir bir yer olduğunu göstermek istiyorum, burada yolsuzluğa yer yok" diye konuştu.

KAÇAK ARAÇLAR PARÇALANARAK YOK EDİLİYOR

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, en son Mart ayındaki kaçak araç parçalama işlemine katılmış, o gün 500 bin dolar değerindeki lüks otomobilleri param parça yapmıştı. Filipinler’de ele geçirilen kaçak araçların hepsi iş makinalarıyla ezilerek imha ediliyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal