Eve Giren Leopar Bebeği Kaçırıp Ormanlık Alanda Parçaladı

Hindistan'ın bir köyünde eve giren leopar bebeği kaçırdı. Polisler bebeğin parçalanmış cesedini köyün bir kilometre uzağında buldu.

05.06.2019-17:43 - (Son Güncelleme: 05.06.2019-17:39)

Hindistan'nın batısında yer alan Maharashtra eyeletinin Gadbori köyünde, 9 aylık bebek Swaraj Gurnule, evinde anne ve babası ile uyuduğu esnada eve giren leopar tarafından kaçırılıp öldürüldü. Bebeğin parçalanmış cansız bedenş köyün bir kilometre uzağında bulunurken köylüler leoparın yakalanması için köyün etrafına kamera koydu.

Godbori köyünde olan olayda, anne ve baba, uyandıklarında bebeklerinin kayıp olduğunu fark edince, köylülere haber verdiler. Köylüler ve polis tarafından aranan bebeğin parçalanmış cesedi köyün yaklaşık bir kilometre uzağında bulundu.

BEBEĞİ UYUDUĞU YATAKTAN ALIP GÖTÜRDÜ

Bebeğin cesedinden bulunan bir kaç parçanın geri kalan bölümünün leopar tarafından yenildiğini ifade eden polis, leoparın sabahın erken saatlerinde eve girip bebeği kaçırdığını söyledi.

KÖYÜN HER TARAFINA KAMERA YERLEŞTİRİLDİ

Olayın ardından bebeğin cesedi otopsiye götürülürken köylüler leoparın yakalanması için köyün her tarafına kamera koydular.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal