Esed'in Askerleri Operasyona Dans Ederek Gitti

Suriye ordusu İdlib'e operasyon hazırlığındayken Esed'e bağlı iki asker son günlerin fenomen akımı olan "Kiki Challange" yaptı. Bu görüntüler Suriye ordusunun resmi sayfalarından da paylaşıldı.

14.09.2018-16:46 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-16:51)

İdlib'e operasyon hazırlığı gerçekleştiren Suriye askerlerinin bazıları, Kaide kolu Nusra önderliğindeki cihatçılara, sosyal medyada 'InMyFeelingsChallenge' veya 'KikiChallenge' diye adlandırılan meydan okumayla mesaj yolluyor.

ORDUNUN RESMİ SAYFASINDA

Suriye ordusunun Facebook sayfasında da paylaşılan videoda iki asker ağır silah yüklü cipte seyahat ediyor. Direksiyonda olan ''Kiki, senin için geldik İdlib'' diyor. Yolcu koltuğundaki asker, artık gelenek olduğu gibi hareket halindeki araçtan aşağı iniyor.

Cipin yanında şarkının sözlerine eşlik ederek dans eden asker, 'KikiChallenge' dansının 'binip sürme' ve 'kalp' işaretlerini de sırasıyla gerçekleştiriyor.

KOMEDYEN YOLUN ORTASINDA BAŞLATTI

ABD ve Britanya müzik listelerinde bir numara olan Drake'in 'In My Feelings' şarkısı eşliğinde bu akımı komedyen Shiggy başlattı.

Araçların geçtiği yolun ortasında 'In My Feelings' eşliğinde tuhaf bir dans gerçekleştiren Shiggy'nin videoyu Instagram'da yayınlaması, şarkının global hit haline gelmesinde önemli rol oynadı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal